31 Ocak 2013 Perşembe

Anahtar - Ceza


Gel öyle durma Türkçe Rap´e gel, anahtar elimde, hip hop bir bomba lallalalal kulaklarini tikama gerçekler ve mikrofon hip hop bir bomba.

Neremi neremi diyip, Türkçe Rap nerede nerede diyenlere, benden bir hediye, soyunmaya benzemez bu gögüslerim kapali, Istanbulu dinliyorum gözlerim kapali, Etilerde isim olmaz Tarabyaya yolum düsmez, Lopez´ler, Anthony´ler burayi kasip kavururken, siz sansasyon pesinde kosmaya devam edin, yikin ortaligi yakin, 7.4´lerle ilgilenmeyin sakin, simdi bakin akin akin undergrount Hiphop yolda, takin nefret tokasini, kafaniza çakin, kaçin çünkü nefret deli eder,gerçekleri söyler, anlami yok bizim için katin vede yatin.

Gel öyle durma Türkçe Rap´e gel anahtar elimde hip hop bir bomba lallalalal kulaklarini tikama gerçekler ve mikrofon hip hop bir bomba.

Türkçe Rap, Meclis_i ala, hala hayattayim , ayaktayim, sokak çocuklari sokakta yatarken maymunlar dansözlere para takmakta, hava atmakta olan sosyeteye Türkçe Rap´ten tokat gibi bir cevap daha yetmez, topla topunu bir çuvala, at okyanusa gitsin bu oyunlar bitsin, bakin trafik terörü bas düsmanimiz olmus, 0-1-2 mikrofon benim elimdeki yagmur damlalari gibi çogalan, Türkçe Rap´in akincilari geri geldi.

Gel öyle durma Türkçe Rap´e gel anahtar elimde hip hop bir bomba lallalalal kulaklarini tikama gerçekler ve mikrofon hip hop bir bomba.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder